életkor

4 éves kortól ▸
6 éves kortól ▸
8 éves kortól ▸
10 éves kortól ▸
 

típus

Családi ▸
Házibulira való ▸
Kooperatív ▸
Logikai ▸
Pofonegyszerű ▸
Stratégiai ▸
 

formátum

Kártyás ▸
 

Táblás társasjátékok

A „klasszikus” táblás társasjátékok, amelyeken egy nagy, kihajtogatott, szép és színes táblán történnek az események. Ezen belül is rengeteg féle játéktípus létezik, érdemes kipróbálni mindet!

Klasszikus barkochba, egy kis csavarral: szavak helyett képekben kell rávezetni a játékosokat a megfejtésre. Nem is olyan egyszerű, igaz? A nevetés viszont garantált.

8 990 Ft

4-12 játékosnak
10 éves kortól
 

Egyszemélyes logikai játék, amelyben könnyebb és nehezebb feladványok közül lehet választani: ki kell juttatni a piros autót a dugó mélyéről.

5 790 Ft

1 játékosnak
8 éves kortól
 

A legjobb látnokokat hívják segítségül egy gyilkossági ügy felderítéséhez. Ők sikeresen kapcsolatba is lépnek a szellemmel, de a rejtélyes utalások miatt nincs könnyű dolguk. Vajon képesek megfejteni, mi történt?

12 990 Ft

2-7 játékosnak
10 éves kortól
 

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek