életkor

4 éves kortól ▸
6 éves kortól ▸
8 éves kortól ▸
10 éves kortól ▸
 

típus

Családi ▸
Házibulira való ▸
Kooperatív ▸
Logikai ▸
Pofonegyszerű ▸
Stratégiai ▸
 

formátum

Kártyás ▸
Táblás ▸
 

Legfrissebb társasjátékok nálunk

Könnyűnek tűnik beleszőni a másik történetébe a dobókockával éppen kidobott figurát – vagy mégsem? Itt csupa oda nem illő cselekvést kell valahogyan beleillesztened.

3 790 Ft

1-20 játékosnak
6 éves kortól
 

Könnyűnek tűnik beleszőni a másik történetébe a dobókockával éppen kidobott figurát – vagy mégsem? Egymástól nagyon eltérő ábrák garantálják, hogy hangos legyen a nevetés!

3 790 Ft

1-20 játékosnak
6 éves kortól
 

Könnyűnek tűnik beleszőni a másik történetébe a dobókockával éppen kidobott figurát – vagy mégsem? Egy kreatív játék, ami megannyi meghökkenésre és nevetésre ad lehetőséget!

3 790 Ft

1-20 játékosnak
6 éves kortól
 

A legjobb látnokokat hívják segítségül egy gyilkossági ügy felderítéséhez. Ők sikeresen kapcsolatba is lépnek a szellemmel, de a rejtélyes utalások miatt nincs könnyű dolguk. Vajon képesek megfejteni, mi történt?

12 990 Ft

2-7 játékosnak
10 éves kortól
 

Egy vadnyugati városban vagyunk, megannyi ismeretlen, marcona férfi között: az eldördülő lövésekből kell kitalálnunk, ki van velünk, ki ellenünk. És persze teljesítenünk a ránk bízott küldetést!

5 990 Ft

4-7 játékosnak
8 éves kortól
 

Rondaságok, amelyeket minden játékos legszívesebben rásózna a szomszédjára. De vajon sikerül-e neki? Elég jó színész-e hozzá? Pörgős, élvezetes játék, a jó bulik tökéletes kelléke.

3 490 Ft

2-6 játékosnak
8 éves kortól
 

Egyszemélyes logikai játék, amelyben könnyebb és nehezebb feladványok közül lehet választani: ki kell juttatni a piros autót a dugó mélyéről.

5 790 Ft

1 játékosnak
8 éves kortól
 

Elszabaduló amőbákat kell megtalálnod, amelyek bújkálnak és mutálódnak – a leggyorsabbaké a szerencse!

2 990 Ft

2-10 játékosnak
8 éves kortól
 

Nagyon egyszerű családi társasjáték, amelyet ötféle módon lehet játszani, de mindegyikben a leggyorsabbaké a jutalom. Ebben még a legfiatalabbak is kemény ellenfelek lehetnek.

4 290 Ft

2-6 játékosnak
4 éves kortól
 

A népszerű Dixit harmadik kiegészítője még mesésebb, álomszerűbb történeteit Clément Lefevre kortárs festőművész keltette életre. A Dixit alapjátékkal együtt játszható!

5 490 Ft

3-6 játékosnak
8 éves kortól
 

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek