Igazi kihívás még a „nagydumásoknak” is:

Sztorikocka

Sztorikocka – jó a szöveged? Most vágd ki magad!

Könnyűnek tűnik beleszőni a másik történetébe a dobókockával éppen kidobott figurát – vagy mégsem? Egy kreatív játék, ami megannyi meghökkenésre és nevetésre ad lehetőséget!

Ára: 3 790 Ft

Boardgamegeek.com
2 300+ értékelés
6.4
 
MEGRENDELEM

Szállítási idő: 1-3 munkanap
 

100%-ban magyar nyelvű játék!

A játék teljes egészében magyar nyelvű, és a játékszabályt is lefordították.

Hogyan kell játszani a Sztorikocka társasjátékot?

A Sztorikocka első hallásra túlontúl egyszerűnek tűnik: dobni kell a dobókockákkal, majd a kapott ábrákat beleszőni a történetbe, akkor is, ha egyáltalán nem illik oda! Ez az a pont, amikor még a legnagyobb „dumások” is elakadnak egy pillanatra, vagy akár hebegni-habogni kezdenek, és nagyon vicces tud lenni, mikor kivágják magukat valamilyen elmés vagy extrém fordulattal.

Kockák a Sztorikocka társasjátékból

Jellemzők

Tartozékok

Válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd:

Sztorikocka – jó a szöveged? Most vágd ki magad!

Könnyűnek tűnik beleszőni a másik történetébe a dobókockával éppen kidobott figurát – vagy mégsem? Egy kreatív játék, ami megannyi meghökkenésre és nevetésre ad lehetőséget!

3 790 Ft

1-20 játékosnak
6 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Sztorikocka kalandokkal – most elkalandozhatnak a gondolataid!

Könnyűnek tűnik beleszőni a másik történetébe a dobókockával éppen kidobott figurát – vagy mégsem? Egymástól nagyon eltérő ábrák garantálják, hogy hangos legyen a nevetés!

3 790 Ft

1-20 játékosnak
6 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Sztorikocka cselekvésekkel – jó a szöveget? Itt az idő cselekedni!

Könnyűnek tűnik beleszőni a másik történetébe a dobókockával éppen kidobott figurát – vagy mégsem? Itt csupa oda nem illő cselekvést kell valahogyan beleillesztened.

3 790 Ft

1-20 játékosnak
6 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Felhőtlen GaranciaFelhőtlen Garancia jár mellé!

Mivel annyira bízunk benne, hogy játékainkkal örömöt szerzünk Neked, hogy 30 napos garanciát kapsz a megvásárolt termék mellé. Ha bármilyen bajod van vele, küldd vissza a címünkre, és visszautaljuk a vételárát, vagy másikra cseréljük!

Fontos, hogy a társasjáték hiánytalanul, eredeti csomagolásában, épségben érkezzen hozzánk vissza.

Mi történik a megrendelés után?

  1. Ha bankkártyás fizetést választottál, átirányít a webáruház a Barion biztonságos fizetés oldalára, ha előreutalsz, akkor a weboldalon kiírt és a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra indíthatod az utalást. Utánvét esetén nincs teendőd.
  2. Külön emailben jelezzük, mikor indult útjára a csomagod. A kézbesítés napján SMS-t (mobiltelefon-szám hiányában emailt) fog értesíteni a futárszolgálat.
  3. Ha sikertelen a csomag átvétele, a következő napon ismét megpróbálja átadni a futár, előtte telefonon egyeztetve veled.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek