Találd meg az elszabadult amőbákat:

Panic Lab

Panic Lab – agytornáztató vadászat az egész családnak

Elszabaduló amőbákat kell megtalálnod, amelyek bújkálnak és mutálódnak – a leggyorsabbaké a szerencse!

Ára: 2 990 Ft

Boardgamegeek.com
1 000+ értékelés
6.2
 
MEGRENDELEM

Szállítási idő: 2-3 munkanap
 

100%-ban magyar nyelvű játék!

A játék teljes egészében magyar nyelvű, és a játékszabályt is lefordították.

Hogyan kell játszani a Panic Lab társasjátékot?

A Panic Lab egy rendkívül egyszerű, gyors és pörgős társasjáték, bár a szabályai elsőre furcsának tűnhetnek. Nem egy szokványos játék, de hamar bele lehet jönni. Megmozgatja az agyat, gyorsan kell alkalmazkodni a változásokhoz, és garantáltan szórakozást nyújt akár több generációnak is egyszerre.

A játékmenet részletesen ▾

Egy laboratóriumban vagyunk, amelyben amőbák szabadultak el, és gyorsan meg kell találni őket, ez azonban nem egyszerű: némelyek a szellőzőkben bújnak el, ráadásul mutálódhatnak is, ekkor alakjuk, színük, mintázatuk változhat meg.

Keverjük meg jó alaposan a lapokat, majd véletlenszerűen rakjuk ki az egész paklit egy nagy körbe, képpel felfelé. A sokféle színű, formájú és mintájú amőbák között találsz háromféle labort, azaz kiindulópontot (ezeken nyilak két irányt jelölnek), három szellőzőnyílást, és három mutációs lapot.

Egyszerre dobunk a négy dobókockával – ez határozza meg azt, hogy honnan indulva, milyen formájú, színű és mintázatú amőbát keresünk. Meg kell keresni a labort a kockán lévő szín alapján, és a megfelelő színű nyíl irányába induljunk az amőbavadászattal. Itt jönnek képbe a szellőzőnyílások és a mutációs szobák.

Szellőzőnyílások

Ha ilyen akad utunkba, az azt jelenti, hogy a következő szellőzőnyílásig lévő lapok kimaradnak – ezt úgy kell elképzelni, hogy azt az utat a körön a csatornában teszed meg. Ha a visszatérés után sincs meg a kívánt amőbe a következő nyílásig, akkor azon „bukunk le” – mivel azonban három van belőlük, biztosan végigmegyünk előbb-utóbb a körön.

Mutációs szobák

A szellőzőnyílások mellett mutációs szobák is nehezítik a játékot: a három ilyen kártya három különböző tulajdonságot alakít át, ha a keresés útjába esik: egyik a színt alakítja át, másik a mintát, harmadik az amőba alakját. Természetesen ha a szellőzőnyílás miatt ez a lap kimarad, nincs semmilyen hatása. Fontos megjegyezni, hogy csak két mutációt bír ki egy amőba, ha esetleg a harmadik is útjába kerül, ott ő eltűnik: nem kell tovább keresni, helyette ilyenkor az a mutációs szoba a megfejtés, amelyik harmadszorra esett útba a keresés során.

A játék vége

A leggyorsabban tippelő játékos rámutat az általa megtaláltnak vélt amőbára, és közösen leellenőrzik a többiek, hogy helyes-e a válasza. Ha igen, kap egy piros tallért, és jön a következő kör új dobással. Többen is tippelhetnek, de a rossz választ adó játékosnak be kell adnia egy tallérját (ha van). Aki öt tallért először összegyűjt, megnyerte a játékot.

Szórakoztató, egyszerű játék, amelyet gyerekekkel is lehet játszani, de téved az, aki azt gondolja, hogy lazán, odafigyelés nélkül meg lehet nyerni az ilyesmit. Koncentrálni kell, mert a szellőzőnyílások és mutációs lapok megbolondítják a keresést, és néha másfél kör után derül csak ki, hol bújkál a keresett amőba, ami sokszor teljesen máshogy néz ki ekkorra, mint eredetileg kidobtuk a kockával.

Kártyák a Panic Lab társasjátékból

Jellemzők

Tartozékok

Én is kipróbálom!

Panic Lab – agytornáztató vadászat az egész családnak

Elszabaduló amőbákat kell megtalálnod, amelyek bújkálnak és mutálódnak – a leggyorsabbaké a szerencse!

2 990 Ft

2-10 játékosnak
8 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Felhőtlen GaranciaFelhőtlen Garancia jár mellé!

Mivel annyira bízunk benne, hogy játékainkkal örömöt szerzünk Neked, hogy 30 napos garanciát kapsz a megvásárolt termék mellé. Ha bármilyen bajod van vele, küldd vissza a címünkre, és visszautaljuk a vételárát, vagy másikra cseréljük!

Fontos, hogy a társasjáték hiánytalanul, eredeti csomagolásában, épségben érkezzen hozzánk vissza.

Mi történik a megrendelés után?

  1. Ha bankkártyás fizetést választottál, átirányít a webáruház a Barion biztonságos fizetés oldalára, ha előreutalsz, akkor a weboldalon kiírt és a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra indíthatod az utalást. Utánvét esetén nincs teendőd.
  2. Külön emailben jelezzük, mikor indult útjára a csomagod. A kézbesítés napján SMS-t (mobiltelefon-szám hiányában emailt) fog értesíteni a futárszolgálat.
  3. Ha sikertelen a csomag átvétele, a következő napon ismét megpróbálja átadni a futár, előtte telefonon egyeztetve veled.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek