Izgalmas családi kémkeresés felsőfokon:

Fedőnevek

Fedőnevek – amikor minden szó számít

Találd meg a szavak alatt lapuló ügynökeidet, de óvakodj a bérgyilkostól! A kémfőnöktől körönként csak egyetlen utalást kapsz, és így kell megelőznöd a másik, a saját kémjeit kereső csapatot.

Ára: 5 990 Ft

Boardgamegeek.com
40 000+ értékelés
7.8
 
MEGRENDELEM

Szállítási idő: 2-5 munkanap
 

A Fedőnevek elképesztően sok díjat nyert

Cseh játék, Vlaada Chvátil ötletét Stéphane Gantiez és Tomáš Kučerovský készítette el, a Czech Games Edition kiadásában jelent meg 2015-ben. Rövid eddigi pályafutása alatt díjak sokaságát zsebelte be több országban.

100%-ban magyar nyelvű játék!

A játék teljes egészében magyar nyelvű, és a játékszabályt is lefordították.

Hogyan kell játszani a Fedőnevek társasjátékot?

A Fedőnevek egy asszociációs játék, amelyben saját kémjeinket kell megtalálnunk bemondott kulcsszavak alapján. A kémfőnökök igyekeznek megadni olyan kulcsszavakat, amelyek alapján a játékostársaik megtalálják azokat a szavakat, amelyek alatt saját ügynökük rejtőzik. Nagyon fontos egymásra hangolódni, mert a téves találatok könnyen a másik csapat malmára hajthatják a vizet!

A játékmenet részletesen ▾

Egy szótáblázattal kezdünk, amely öt oszlopból és öt sorból áll (tehát 25 szó van). Ezek alatt rejtőznek a piros illetve a kék csapat kémei, a semleges járókelők és a bérgyilkos. Csak a kémfőnökök tudják, melyik szó alatt ki van (a nekik kiosztott kulcskártyák mintája alapján), de nem árulhatják el azt senkinek. Úgy kell a játékostársaik tudomására hozniuk, hogy olyan kulcsszavakat mondanak (egyszerre csak egyet), amely lehetőleg minél több kártyára utal, de nem szerepel a szótáblázaton. Ha a játékos jól asszociál, akkor az útmutatás alapján néhány kör alatt megtalálja az összes ügynökét.

A kémfőnök a kulcsszó mellé egy számot is mond - hogy hány szóra lehet ebből asszociálni, azaz ennyi ügynököt próbál megtaláltatni a játékossal abban a körben. Sikertelen tipp esetén is fel kell fedni a szó alatt lapulót - legyen az járókelő vagy a másik csapat ügynöke. Ezután az ellenfél köre következik - kivéve, ha valaki ráhibázott a bérgyilkosra, mert ott a játék azonnal véget ér!

A gyakorlatban a lapkák nem a szavak alatt vannak, hanem egy pakliban helyezkednek el, és le kell takarni velük azt a szót, amely „alatt rejtőztek”.

A játék lényege, hogy a kémfőnök minden körben igyekezzen olyan kulcsszót kieszelni (lehetőleg a homokóra lejártáig), amellyel minél több, egységes színű ügynököt tud felfedetni a játékostársával, és minimalizálja annak esélyét, hogy véletlenül ellenséges ügynökre találjanak rá. Az pedig különösen fontos, hogy a bérgyilkos szavára semmiképp se utaljon!

A játék akkor ér véget, ha valamelyik csapat összes ügynökét megtalálták, vagy a bérgyilkos került elő valamelyik szó alól.

Kártyák a Fedőnevek társasjátékból

Jellemzők

Tartozékok

Én is kipróbálom!

Fedőnevek – amikor minden szó számít

Találd meg a szavak alatt lapuló ügynökeidet, de óvakodj a bérgyilkostól! A kémfőnöktől körönként csak egyetlen utalást kapsz, és így kell megelőznöd a másik, a saját kémjeit kereső csapatot.

5 990 Ft

2-8 játékosnak
10 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Felhőtlen GaranciaFelhőtlen Garancia jár mellé!

Mivel annyira bízunk benne, hogy játékainkkal örömöt szerzünk Neked, hogy 30 napos garanciát kapsz a megvásárolt termék mellé. Ha bármilyen bajod van vele, küldd vissza a címünkre, és visszautaljuk a vételárát, vagy másikra cseréljük!

Fontos, hogy a társasjáték hiánytalanul, eredeti csomagolásában, épségben érkezzen hozzánk vissza.

Mi történik a megrendelés után?

  1. Ha bankkártyás fizetést választottál, átirányít a webáruház a Barion biztonságos fizetés oldalára, ha előreutalsz, akkor a weboldalon kiírt és a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra indíthatod az utalást. Utánvét esetén nincs teendőd.
  2. Külön emailben jelezzük, mikor indult útjára a csomagod. A kézbesítés napján SMS-t (mobiltelefon-szám hiányában emailt) fog értesíteni a futárszolgálat.
  3. Ha sikertelen a csomag átvétele, a következő napon ismét megpróbálja átadni a futár, előtte telefonon egyeztetve veled.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek