Az egyik legnépszerűbb partijáték:

Dobble Star Wars

Dobble Star Wars – Ultragyors családi űrpartik

Nagyon egyszerű családi társasjáték azoknak, akik rajonganak a Star Wars filmekért. A mindenre elszánt, leggyorsabb jedi lovagoké lesz a jutalom minden körben.

Ez a termék pillanatnyilag nem kapható.

Ára: 4 990 Ft

Boardgamegeek.com
7 400+ értékelés
6.7
 
MEGRENDELEM

Szállítási idő: 2-3 munkanap
 

100%-ban magyar nyelvű játék!

A játék teljes egészében magyar nyelvű, és a játékszabályt is lefordították.

Hogyan kell játszani a Dobble Star Wars társasjátékot?

A Dobble Star Wars egy rendkívül egyszerű, gyors és pörgős társasjáték, amelyet kortól függetlenül élvezhetünk. Már hat évesek is játszhatják, csak az a lényeg, hogy magabiztosan felismerjék a különböző formákat, és használni tudják a hozzá társított jelentéseket. A Dobble játék Star Wars kiadásánál fontos, hogy ismerjük a film karaktereit, kellékeit is.

A játékmenet részletesen ▾

Ötféle játékot játszhatunk a kártyákkal, melyeknek mind ugyanaz a lényege: minden kártyán 8 különböző figura szerepel, és minden két kártyán csak kettő azonos van – ezeket kell minél hamarabb megtalálni. Akinek ez elsőre sikerül, az nyeri a kört, és a legtöbb körben diadalmaskodó lesz a győztes, ha elfogytak a lapok.

Torony

Ebben a játékban képpel felfelé egymásra halmozzuk a lapokat az asztal közepén, de előtte minden játékosnak egyet osztunk belőle úgy, hogy senki ne lássa, mit kapott. Egyszerre kell felfordítani azokat, majd megkeresni azt a szimbólumot, amely a középen lévő pakli legfelső lapján is rajta van. Aki a leggyorsabban megtalálja, az leveszi azt a saját kártyájához, és máris megy tovább a következő kör a középen lévő pakli új legfelső lapjával. Az győz a végén, aki a legtöbb lapot gyűjtötte össze.

A kút

Nagyon hasonló a toronyhoz, csak itt egy lapot teszünk az asztal közepére, a maradékot pedig képpel lefelé szétosztjuk a játékosok között egyenlő arányban. Egyszerre fordítják fel megint a lapjaikat, és az egyezést leggyorsabban megtaláló a saját lapját a paklira helyezi. Onnantól fogva azt a lapot kell összevetnie mindenkinek a sajátjával, és így tovább. Itt az győz, aki a leghamarabb megszabadul a lapjaitól.

Forró krumpli

Ebben a játékban nincs pakli, minden játékosnak a többiek lapját kell összehasonlítania a sajátjával. Minden körben mindenki egy lapot kap, egyszerre kell felfordítaniuk, és aki a leggyorsabb, az annak a társának a kezébe teszi a saját lapját, akinél megtalálta a figurája párját. Előre el kell dönteni, hány kört játszotok, mert végül az veszít, akinél a legtöbb lap gyűlt össze.

Szerezd meg mind!

Minden körben van egy felfordított lap középen, és körülötte annyi lefordított, ahány játékos van. Egyszerre kell felfordítani ezeket, és mindenki a saját ábráját veti össze a középen lévő lappal, és bemondja, ha egyezőséget talált. Ekkor a saját lapját elteheti, és folytatódik a kör a megmaradt lapokkal. Amikor ezek elfogytak, cserélni kell a középen lévő lapot, újakat osztani, és kezdődik a második kör. A játék akkor ér véget, ha elfogyott a húzópakli.

Mérgezett alma

Minden játékos kap egy lapot, amit a kör elején majd egyszerre fordítanak fel. A maradékból középen egy tornyot kell képezni, amelyben minden lap felfelé mutat (azaz láthatóak az ábrái). Itt azonban nem a saját lapunkkal hasonlítjuk össze a középen lévőt, hanem játékostársainkéval, és annak a szerencsésnek adjuk oda középről a lapot, akinél először megtaláltuk az egyezést (ki is kell mondani, mi az). A játék azonnal folytatódik tovább a második körrel – itt az lesz a nyertes a végén, aki a legkevesebb „ajándék lapot” kapta.

Kártyák a Dobble Star Wars társasjátékból

Jellemzők

Tartozékok

Én is kipróbálom!

Felhőtlen GaranciaFelhőtlen Garancia jár mellé!

Mivel annyira bízunk benne, hogy játékainkkal örömöt szerzünk Neked, hogy 30 napos garanciát kapsz a megvásárolt termék mellé. Ha bármilyen bajod van vele, küldd vissza a címünkre, és visszautaljuk a vételárát, vagy másikra cseréljük!

Fontos, hogy a társasjáték hiánytalanul, eredeti csomagolásában, épségben érkezzen hozzánk vissza.

Mi történik a megrendelés után?

  1. Ha bankkártyás fizetést választottál, átirányít a webáruház a Barion biztonságos fizetés oldalára, ha előreutalsz, akkor a weboldalon kiírt és a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra indíthatod az utalást. Utánvét esetén nincs teendőd.
  2. Külön emailben jelezzük, mikor indult útjára a csomagod. A kézbesítés napján SMS-t (mobiltelefon-szám hiányában emailt) fog értesíteni a futárszolgálat.
  3. Ha sikertelen a csomag átvétele, a következő napon ismét megpróbálja átadni a futár, előtte telefonon egyeztetve veled.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek