Kreatív szórakozás az egész családnak:

Dixit

Dixit – a határtalan képzelet játéka

Misztikus, különös látomásokat ábrázoló lapok, de vajon melyik lehetett a mesélőé? Egy játék, amely generációknak ad közös élményt, és segít még jobban megismerni egymást.

Ára: 8 990 Ft

Boardgamegeek.com
35 000+ értékelés
7.3
 
MEGRENDELEM

Szállítási idő: 2-3 munkanap
 

A Dixit több mint tucatnyi díjat nyert

Francia játék, Jean-Louis Roubira ötlete nyomán Marie Cardouat rajzaival készült, a Libellud kiadó adta ki 2008-ban. Több mint tucatnyi díjat nyert több országban (Magyarországon is), például:

Magyar Társasjáték Díj 2010 Fődíj Spiel des Jahres 2010 Kritikerpreis Best Party Game - Games Magazine Juego del Año 2009 As d'Or jeu de l'Année Cannes 2009 Spiele Hit für Familien 2010 - Wiener Spiele Akademie
 

100%-ban magyar nyelvű játék!

A játék teljes egészében magyar nyelvű, és a játékszabályt is lefordították.

Hogyan kell játszani a Dixit társasjátékot?

A Dixit egy asszociációs, ugyanakkor empátián és megérzéseken alapuló kártyajáték. Nagyon érdekessé teszi a játékot, hogy ezáltal jobban megismerhetjük a játékostársakat, és ráhangolódhatunk a többiekre. Családi és baráti körben minőségi szórakozás, de feldobja a céges bulikat is.

A játékmenet részletesen ▾

Minden körben másik mesélő van, aki a hat kezében lévő lapból egyet kiválaszt, és mond rá valamit („mesét”: lehet az egy szó, egy mondat, egy dal, de akár mutogathat is) - majd képpel lefelé az asztalra helyezi. A többi játékos is egy-egy lapot rátesz a saját paklijából, ami a legjobban illik erre a mesére. A mesélő összekeveri a lapokat, majd felfordítva egymás mellé teszi, és a többi játékos a lapkákkal szavaz, hogy melyik lehetett eredetileg az övé.

Ha senki sem találta ki, vagy mindenki eltalálta a mesélő lapját, minden játékos 2 pontot kap, a mesélőt kivéve. Ha viszont vegyes szavazatok vannak, a mesélő és az ő lapjára voksoló játékosok 3-3 pontot kapnak, valamint azon játékosok voksonként 1 pontot, akik lapjára szavaztak. Az összes pontot a nyúlfigurákkal kell lelépni a pontozómezőn.

A pontozás után a következő játékos lesz a mesélő.

A játék lényege, hogy a mesélőnek nem szabad sem túl könnyű, sem túl nehéz feladványt kitalálnia, hiszen ő abban a körben csak akkor kap pontot, ha van olyan, aki eltalálta a lapját, és olyan is, aki nem. A szavazó játékosok plusz pontot tudnak gyűjteni, ha mások az ő lapjukra voksoltak - tehát érdemes minél jobb, a meséhez illő lapot adni a közösbe.

A játék akkor ér véget, ha elfogyott a pakli, vagy valamelyik játékos elérte a 30 pontot.

Kártyák a Dixit társasjátékból

Jellemzők

Tartozékok

Én is kipróbálom!

Dixit – a határtalan képzelet játéka

Misztikus, különös látomásokat ábrázoló lapok, de vajon melyik lehetett a mesélőé? Egy játék, amely generációknak ad közös élményt, és segít még jobban megismerni egymást.

8 990 Ft

3-6 játékosnak
8 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Dixit 3: Utazás kiegészítő – kirándulás az álmok földjére

A népszerű Dixit második kiegészítője még több mesés történettel – melyek egy kortárs belga festőművész alkotásai. A Dixit alapjátékkal együtt játszható!

5 490 Ft

3-6 játékosnak
8 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Felhőtlen GaranciaFelhőtlen Garancia jár mellé!

Mivel annyira bízunk benne, hogy játékainkkal örömöt szerzünk Neked, hogy 30 napos garanciát kapsz a megvásárolt termék mellé. Ha bármilyen bajod van vele, küldd vissza a címünkre, és visszautaljuk a vételárát, vagy másikra cseréljük!

Fontos, hogy a társasjáték hiánytalanul, eredeti csomagolásában, épségben érkezzen hozzánk vissza.

Mi történik a megrendelés után?

  1. Ha bankkártyás fizetést választottál, átirányít a webáruház a Barion biztonságos fizetés oldalára, ha előreutalsz, akkor a weboldalon kiírt és a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra indíthatod az utalást. Utánvét esetén nincs teendőd.
  2. Külön emailben jelezzük, mikor indult útjára a csomagod. A kézbesítés napján SMS-t (mobiltelefon-szám hiányában emailt) fog értesíteni a futárszolgálat.
  3. Ha sikertelen a csomag átvétele, a következő napon ismét megpróbálja átadni a futár, előtte telefonon egyeztetve veled.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek