Itt az idő felvenni a pókerarcot:

Csótánypóker

Csótánypóker – blöffölj jól, hogy ne költözzenek a házadba!

Rondaságok, amelyeket minden játékos legszívesebben rásózna a szomszédjára. De vajon sikerül-e neki? Elég jó színész-e hozzá? Pörgős, élvezetes játék, a jó bulik tökéletes kelléke.

Ára: 3 490 Ft

Boardgamegeek.com
4 700+ értékelés
6.5
 
MEGRENDELEM

Szállítási idő: 1-3 munkanap
 

100%-ban magyar nyelvű játék!

A játék teljes egészében magyar nyelvű, és a játékszabályt is lefordították.

Hogyan kell játszani a Csótánypóker társasjátékot?

A Csótánypóker egy rendkívül egyszerű, blöffölésre alapuló társasjáték, amelyet kortól függetlenül élvezhetünk. Lényege, hogy minél kevesebbet gyűjtsünk be a mindenki által kedvelt és otthon szívesen tartott csótányságokból. Ehhez jól kell színészkednünk, különben a nyakunkon maradnak a kis szörnyek!

A játékmenet részletesen ▾

A játéknak a valódi pókerhez annyi köze van, hogy fel kell ölteni azt a bizonyos pókerarcot, különben borítékolható a vereség. Remek alkalom gyakorolni a színészkedést!

Miután szétosztottuk az összes lapot a játékosok között, a kezdő játékos kiválasztja egy társát, és képpel lefelé, hátlapjával felfelé odacsúsztat neki egy lapot a saját paklijából. Majd megnevez egy állatot, hogy szerinte mi szerepel rajta (ami lehet csótány, denevér, légy, patkány, poloska, pók, skorpió vagy varangy – lásd a közeli képet). Nem muszáj igazat mondania, sőt, ez kavarja meg az állóvizet! A kiválasztott játékos dönthet: tippel vagy továbbadja a kártyát egy harmadik játékosnak.

Hiszi vagy nem hiszi?

Ha a tippelést választja, miután bemondta a tippjét, felfordítják a lapot, és kiderül az igazság, és ettől függően kerül valamelyikükhöz. Ha sikerült a megtévesztő hadművelet, a kis szörny máris a tippelő játékos birtokába került, ha viszont „tetten érik” a kezdőjátékost, annak kell letennie a lapot a saját gyűjteményébe – nem sikerült átsepernie a csótányságot a szomszédba! Az ilyen begyűjtött lapokat képpel felfelé kell minden játékosnak maga elé helyeznie, ez az ő privát szörnygyűjteménye, amelytől nem szabadulhat. Mindig az kezdi a következő kört, aki „sikeresen” begyűjtött egy lapot.

Lap továbbadása

A lapot fogadó játékosnak azonban nem muszáj döntenie, átengedheti a lehetőséget valaki másnak is, akinél még nem járt az a lap (hiszen az a játékos már tudja, hogy mit ábrázol). Ekkor ő is megnézheti, majd megerősítheti vagy cáfolhatja az eredeti állítást. Tehát mondhatja azt, hogy „ez a lap tényleg egy skorpió”, de megnevezhet teljesen más állatot is. Ugyanúgy hazudhat is, és igazat is mondhat. Ekkor már ő a lapot adó játékos, és a kiszemeltje szintén továbbadhatja a kártyát ezen a módon valamelyik másik játékosnak. Ha bezárult a kör, azaz már nincs olyan játékos, aki ne látta volna a lapot, az utolsó kiszemeltnek muszáj tippelnie, nem adhatja már tovább senkinek.

A játék vége

A játék azonnal véget ér, amint valakinél összegyűlt négy egyforma lap, vagy pedig egy lap sem maradt a kezében. Ő a csótányságbirtokos, a többiek a nyertesek. (Ha akarjuk, lehet rangsorolni az alapján, hogy kinek hány szörnylapja gyűlt össze.) A jó hangulathoz hozzátartozik, hogy a játékosok korrektek egymással, nem pécéznek ki senkit, akit állandóan piszkálni kezdenek. Ebben az esetben megállapodhatnak például abban, hogy valamilyen sorrendben jönnek egymás után a játékosok, és véletlenszerűen akkor csak a játék kezdetén választanak egymás közül.

Kártyák a Csótánypóker társasjátékból

Jellemzők

Tartozékok

Én is kipróbálom!

Csótánypóker – blöffölj jól, hogy ne költözzenek a házadba!

Rondaságok, amelyeket minden játékos legszívesebben rásózna a szomszédjára. De vajon sikerül-e neki? Elég jó színész-e hozzá? Pörgős, élvezetes játék, a jó bulik tökéletes kelléke.

3 490 Ft

2-6 játékosnak
8 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Felhőtlen GaranciaFelhőtlen Garancia jár mellé!

Mivel annyira bízunk benne, hogy játékainkkal örömöt szerzünk Neked, hogy 30 napos garanciát kapsz a megvásárolt termék mellé. Ha bármilyen bajod van vele, küldd vissza a címünkre, és visszautaljuk a vételárát, vagy másikra cseréljük!

Fontos, hogy a társasjáték hiánytalanul, eredeti csomagolásában, épségben érkezzen hozzánk vissza.

Mi történik a megrendelés után?

  1. Ha bankkártyás fizetést választottál, átirányít a webáruház a Barion biztonságos fizetés oldalára, ha előreutalsz, akkor a weboldalon kiírt és a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra indíthatod az utalást. Utánvét esetén nincs teendőd.
  2. Külön emailben jelezzük, mikor indult útjára a csomagod. A kézbesítés napján SMS-t (mobiltelefon-szám hiányában emailt) fog értesíteni a futárszolgálat.
  3. Ha sikertelen a csomag átvétele, a következő napon ismét megpróbálja átadni a futár, előtte telefonon egyeztetve veled.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek