Most aztán foroghatnak az agytekervények:

Cortex Challenge IQ party

Cortex Challenge IQ party – ki a leggyorsabb okos?

Partijáték az igazi IQ-harcosoknak, de nem elég okosnak lenni, ha nem vagy elég gyors! A többféle feladványtípusnak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt az oldalát, amiben erős.

Ára: 4 290 Ft

Boardgamegeek.com
200+ értékelés
6.3
 
MEGRENDELEM

Szállítási idő: 2-3 munkanap
 

Részben magyar nyelvű játék

A játékszabályt lefordították, de egyes lapok idegen nyelven vannak.

Hogyan kell játszani a Cortex Challenge IQ party társasjátékot?

A Cortex Challenge IQ party kifejezetten logikai társasjáték, amelyben a gyorsaság a döntő. Az IQ-tesztekből ismerős feladatokkal találkozhatunk benne, de nemcsak megoldani kell ezeket, hanem a társaságból a leggyorsabbnak is bizonyulni. Két egyforma típusú feladat megoldásáért egy „agyszelet”-lapka jár, és aki négy ilyet először összegyűjt, megnyeri a játékot.

A játékmenet részletesen ▾

A szabályok egyszerűbbek már nem is lehetnének, de maga a játék már némi koncentrációt igényel. :) Összekeverjük az egész kártyapaklit, és lefordítva az asztal közepére helyezzük – minden körben ebből fordítjuk fel az aktuális feladványt. A játékosoknak semmi mást nem kell csinálniuk, mint értelmezni a soron következő feladatot, és minél előbb bemondani a megfejtést.

A jó megoldást azonban nem bekiabálni kell; aki rájött, az letakarja a kezével a lapot, és elmondja, mi a helyes válasz. Ezután felfedi a lapot, és a játékosok közösen ellenőrzik, tényleg jó-e. Ha igen, a megfejtőé lesz a lap, és a gyűjteményébe teszi – ha viszont rossz megoldást mondott, a következő körből kimarad. Utóbbi szabály alól kivétel az Érintés feladvány, ahol azonnal egy agyszeletet szerezhet a megfejtő, és nincs hátránya a rossz válasznak.

A játékosok figyelik a gyűjteményüket, mert két egyforma hátoldalú lapot be lehet váltani egy „agyszeletre” – ez egy kis lapka, és négy ilyenből ki lehet rakni az agyat. Akinek ez először sikerül, nyert. Fontos viszont, hogy mindenkinél egyszerre csak négy lap lehet, ezért ha újat nyert, egyet el kell dobnia.

Milyen típusú feladatok vannak?

A játék során nagyon fontos, hogy a játékosok minél higgadtabbak tudjanak maradni, ugyanakkor pörögjön az agyuk, és biztosak legyenek a megfejtésben.

Kártyák a Cortex Challenge IQ party társasjátékból

Jellemzők

Tartozékok

Én is kipróbálom!

Cortex Challenge IQ party – ki a leggyorsabb okos?

Partijáték az igazi IQ-harcosoknak, de nem elég okosnak lenni, ha nem vagy elég gyors! A többféle feladványtípusnak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt az oldalát, amiben erős.

4 290 Ft

2-6 játékosnak
8 éves kortól
MEGRENDELEM
 

Felhőtlen GaranciaFelhőtlen Garancia jár mellé!

Mivel annyira bízunk benne, hogy játékainkkal örömöt szerzünk Neked, hogy 30 napos garanciát kapsz a megvásárolt termék mellé. Ha bármilyen bajod van vele, küldd vissza a címünkre, és visszautaljuk a vételárát, vagy másikra cseréljük!

Fontos, hogy a társasjáték hiánytalanul, eredeti csomagolásában, épségben érkezzen hozzánk vissza.

Mi történik a megrendelés után?

  1. Ha bankkártyás fizetést választottál, átirányít a webáruház a Barion biztonságos fizetés oldalára, ha előreutalsz, akkor a weboldalon kiírt és a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra indíthatod az utalást. Utánvét esetén nincs teendőd.
  2. Külön emailben jelezzük, mikor indult útjára a csomagod. A kézbesítés napján SMS-t (mobiltelefon-szám hiányában emailt) fog értesíteni a futárszolgálat.
  3. Ha sikertelen a csomag átvétele, a következő napon ismét megpróbálja átadni a futár, előtte telefonon egyeztetve veled.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!Telefon+36 20 437 7424

Emailinfo@tarsasma.hu

Hívj bennünket telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, vagy ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és igyekszünk rá minél hamarabb, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolni!

 
3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek