Adattovábbítás

Mivel bankkártyás fizetéshez a Kereskedő harmadik félnek – Barion Payment Zrt. – adja át a Megrendelési adatokat, ezért a Vásárlónak a Tranzakció indítása érdekében az Adattovábbítási nyilatkozatot kifejezetten el kell fogadnia. Az elfogadás a bankkártyás fizetési mód kiválasztása után a „Leadom a megrendelést” gombra kattintással történik meg.

Adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy a Gyöngyvásár Bt. (1162 Budapest, Bekecs u. 79. tetőtér) által a www.tarsasma.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a Barion Payment Zrt. (1117 Budapest, Infopark sétány 1.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: Vezetéknév, keresztnév, ország, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő online fizetési lehetőség kivitelezése.

3 ingyenes partijáték
amit mindenki élvezni fog

Nagy a társaság, és nem tudtok mit játszani? Töltsd le ezt a három (+1 ráadás) ingyenes játékötletet, és máris mindenki remekül szórakozhat!

Nemcsak baráti köröknek, mert gyerekekkel is jól játszhatóak.

A gombra kattintva elfogadod, hogy feliratkozol a hírlevelünkre.

 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek